can peguera reclama l’antiga escola Ramiro de Maeztu com a equipament per al barri

El menjador serà un espai per a les 5 entitats que conviuen a l’antic complex

L’AVV de Can Peguera, el barri de les cases barates, va organitzar ahir una festa reivindicativa per reclamar l’ús del menjador de l’antiga escola Ramiro de Maeztu. Des de fa temps, els veïns demanen l’escola com a equipament, i en concret els menjadors i l’antic habitatge del conserge, que es troben en una situació d’abandó total. Una part del complex ja està ocupada pel Centre de Dia per a malalts mentals Pi i Molist i un altre edifici per l’Associació de Disminuits Psíquics Can Ensenya. Però encara resten molts espais buits que els veïns de Can Peguera reclamen pel barri, per evitar que l’edifici acabi en una situació ruïnosa, afavorida per l’abandó, la degradació i les accions vandàl.liques d’alguns joves conflictius.
Els veïns i els familiars dels malalts demanaven des de feia temps la recuperació de tota l’escola, només utilitzada per un esplai i per un grup de teatre, el PVC, des de fa un any. En total conviuran a partir d’ara 5 entitats als espais del col.legi: l’AVV de Can Peguera, L’Associació de Familiars de Malalts Mentals, l’Associació Can Ensenya, l’esplai Tronada i el col.lectiu teatral PVC.
Segons l’Associació de Veïns de Can Peguera, Districte està buscant recursos per remodelar els espais. Enguany es recuperarà l’antic menjador de l’escola, i l’objectiu de cara a l’any vinent és acondicionar les pistes poliesportives i la segona planta de l’edifici principal.
A la imatge, veïns i entitats de Can Peguera a l’interior de l’escola durant la festa d’ahir.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies