Nou Barris va viure Sant Jordi amb plena intensitat

El matí va estar protagonitzat per les roses i a la tarda, la compra de llibres va prendre el relleu

La Marquesina de la Via Júlia es va omplir durant tot el dia d’ahir de llibres i roses de tots els colors, mides i tipus. Com cada any, els firaires van competir entre ells per portar als clients la rosa més original, com ara un ramillet de roses que es venien dins una bota de futbol amb l’escut del Barça.
Enguany a la Fira de Sant Jordi de Nou Barris el més destacat va ser l’espectacle de circ que va organitzar la Biblioteca de Nou Barris amb l’escola de circ Rogelio Rivel, amb qui manté una estreta col.laboració. Mentre els més petits feien d’aprenents d’artistes, els grans s’afanyaven a comprar el llibre o la rosa. I és que van ser moltes les persones que van esperar fins la tarda per complir amb la tradició. Algunes llibreries es van veure pràcticament col.lapsades a partir de les cinc de la tarda, quan la gent va plegar de la feina i els nens van sortir del col.legi. A Nou Barris, els autors més venuts van estar sobretot, Andreu Buenafuente i Antonio Gala, juntament amb la famosa trilogia del Senyor dels Anells.
En general els llibreters es van mostrar satisfets amb les vendes, que asseguren que han pujat respecte l’any passat. Tot i això, alguns veien amb pessimisme el final de la diada de Sant Jordi, ja que temien que el partit Barça-Madrid escurcés la jornada, i la gent anés cap a casa, més aviat del que és habitual cada any.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies