La plaça Roja s’omple de danses d’arreu del món

Ciutat Meridiana acull un festival multicultural amb balls africans, magribíns, sud-americans i gitanos

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dansa, aquest matí a les 10:30 el Centre Cívic Zona Nord i les escoles dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona organitzen l’espectacle “Danses d’arreu del món”, una gran festa a càrrec de 880 nens i nenes de la zona nord de Nou Barris, on es podran veure danses tradicionals de cultures africanes, magribines, sud-americanes i gitana. L’acte té com a objectiu apropar les cultures gitana, magribina, equatoriana i de l’Africa negra als escolars de la zona a través d’unes fitxes d’activitats per tal de conéixer el país i, bàsicament, a través de les danses, que aprendran a l’escola.

‘Danses d’arreu del món’
Plaça Roja, Ciutat Meridiana
Hora: 10.30 h
Més informació:
Centre Cívic Zona Nord
Av. Rasos de Peguera, 25
Tel. 93 276 99 50

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies