Els aprenents d’artistes

Els nens de l’escola infantil Magnolia descobreixen les tècniques d’en Gaudí i Tàpies

Les educadores de l’Escola Magnolia han decidit enguany treballar la natura, font d’inspiració de l’arquitecte català Antoni Gaudí, amb els seus alumnes. Els nens de 6 anys d’aquest centre privat del carrer Emili Roca, desenvolupen durant el curs projectes educatius que s’emmarquen dins un programa de la Unesco on es treballen els catalans universals per la pau. Dins aquest cicle, Gaudí, Miró, Picasso o Tàpies esdevenen artistes propers als nens a través de les seves tècniques. Les figures geomètriques, els colors primaris, el mosaic o els vitralls apareixen com elements plàstics que familiaritzen als petits amb l’art.
Pares, mares i nens van tenir ahir, i durant el dia d’avui, l’oportunitat de participar en tallers creatius sobre els artistes catalans i relacionar-se entre ells. “És un inici de l’art, si ja de petits treballen aquestes tècniques és una base d’aprenentatge de cara al futur”, explica Conchita Pericó, directora de l’escola Magnolia.
L’Escola ha estat convidada al Fòrum Escola i Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, i ha organitzat a més una exposició amb els treballs dels alumnes, on expressen allò que les construccions modernistes o les pintures de Picasso els suggereixen.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies