L’Ateneu estrena una nova versió de “pirates”, el musical de Dagoll Dagom

La jove companyia Els Pirates presenta la seva primera obra d’envergadura

L’Ateneu Popular de Nou Barris presenta l’espectacle musical “Els pirates”, una obra basada en l’obra del mateix nom estrenada a Catalunya per Dagoll Dagom el 1997. Aquesta nova versió és a càrrec de la companyia Els Pirates, una formació teatral que va néixer d’un grup d’alumnes de l’IES Ménendez Pelayo, que treballen com a veritables professionals del món de l’espectacle de de l’any 2000. Va ser aleshores quan es van posar en contacte amb Dagoll Dagom per aconseguir les partitures i els drets d’autor, i es va iniciar la recerca de músics, actors o ballarins amateurs però amb experiència en espectacles, així com un bon equip tècnic i artístic per a la construcció de decorats i vestuari. Molts esforços i voluntat per oferir un musical ben espectacular.

Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat s/n
Tel. 93 353 95 16
Hora: 22.30 h
Preu: 3,60 €

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies