Moshe cohen porta el seu humor de l’absurd al casal de barri de Prosperitat

L’ambaixador de “Pallassos sense Fronteres” presenta el seu espectacle “Yoowho”

Kosovo, Tokio, Río, Jerusalem, Salzburg, San Francisco… I aquesta nit, és el torn de Nou Barris. Moshe Cohen, el senyor “Yoowho” omplirà de somriures i alegria el casal de barri de Prosperitat, amb tota una demostració de mestisatge entre el clown europeu i la dansa japonesa del butoh, amb un toc d’humor absurd i subtil. El senyor “Yoowho”, l’alter ego de Moshe Cohen, explora el seu món interior i exterior de la seva maleta, mentre intenta escapar de la realitat.”Yoowho” va creant fantasies amb bosses de plàstic que floten i tubs gegants que produeixen melodies. D’aquesta manera Cohen transforma habilitats tradicionals al món del circ, com ara la màgia o els malabars, en moments artístics.
Moshe Cohen, ambaixador de “Pallasos sense Fronteres”, ha portat el seu humor per 30 països durant els últims 20 anys: teatres, festivals, escoles, però també camps de refugiats i zones en guerra. Kosovo, Chiapas (Mèxic), Guatemala, Nepal, el Brasil, i l’Àfrica del Sud són algunes de les regions que ha visitat.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies