L’Heron city subvenciona millores a les escoles bressol per compensar usos publicitaris excepcionals

L’empresa farà servir temporalment espais paisatgístics per a la seva promoció

L’Institut Municipal del Paisatge Urbà, el Districte de Nou Barris, i l’empresa Heron City, van signar ahir un conveni de col.laboració que contempla que el complexe d’oci Heron City disposi d’usos publicitaris excepcionals a nivell paisatgistic, i a canvi, aporti una compensació destinada a la reparació i manteniment de les façanes de les escoles bressol de Nou Barris. El conveni té una durada de quatre anys i suposa una inversió de 57 mil euros. Tant des de l’Ajuntament com des de l’empresa privada s’ha vist molt positiva aquesta col·laboració, per tal de millorar els centres d’educació infantil. Els usos excepcionals publicitaris al districte de Nou Barris són una novetat, ja que hi mancaven complexos lúdics o comercials. Des de la seva inauguració, Heron City ha intentat integrar-se dins el seu entorn paisatgístic. En total seran nou les escoles bressol que es beneficiaran d’aquest acord.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies