Segona nit de flamenco al pati de la seu del districte

El Chocolate i la bailaora Hiniesta Cortés porten el seu art i sentiment a la nova jornada de Festa Major

El Chocolate és una figura mítica del flamenc amb un metall a la veu que recorda el mític Manuel Torre i amb una personalíssima expressió que permet entreveure el sentiment gitano, angoixant i ancestral, tan difícil de comunicar.
Respecte a Hiniesta Cortés, ha demostrat àmpliament la qualitat del seu baile a través dels seus treballs com a solista i de les seves actuacions com a primera bailaora de la companyia de Cristina Hoyos. Tots dos actuaran aquesta nit a la Seu de Districte, en el segon dia de la Festa Major de Nou Barris.

El Chocolate
Hiniesta Cortés
Pati de la Seu del Districte de Nou Barris
Divendres, 17 de maig
22.30 h
10 €

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies