Nit d’art al barri de Prosperitat

ProspertitArt presenta avui els projectes creatius preseleccionats en una exposició que recull totes les disciplines

Els veïns de Prosperitat inauguren aquesta nit l’exposició d’una de les convocatòries d’art que més artistes aplega. Pintura, fotografia, escultura, poesia, còmic…. Totes les disciplines tenen un espai en aquesta mostra, que pretén ser una plataforma per a tothom que vulgui expressar-se artísticament.
La inauguració de l’exposició comença a les 21 h., amb una projecció de curtmetratges. Els projectes creatius preseleccionats es poden veure fins el proper 22 de maig al Casal de Barri de Prosperitat. A banda de l’exposició, ProsperitArt també compta amb altres activitats com els tallers “d’accions creatives”.

Exposició
Del 10 al 22 de maig, al Casal de Barri Prosperitat (Pl. Angel Pestaña, s/n)
Accions creatives
Del 6 al 17 de maig, al Casal de Joves Prosperitat (Joaquim Valls, 82)

Casal de Barri Prosperitat
Pl. Angel Pestaña, s/n
Tel. 93 353 86 44