El okupes de Can Masdeu afirmen estar preparats per a un nou intent de desallotjament

La Fundació de l’Hospital Sant Pau demana al jutge que desallotgi de manera “coercitiva” i amb “unitats especialitzades” de la Policia si fos necessari

Els okupes de Can Masdeu van assegurar ahir que estan preparats per a un nou intent de desallotjament, que aquesta vegada executarien els agents del Grup Especial d’Operacions de la Policia (GEOS).
El col·lectiu okupa va contestar d’aquesta manera en una roda de premsa al recurs que va presentar la Fundació Hospital de Sant Pau, propietària de l’antiga leproseria, contra la decisió del jutge de deixar “sense efecte” la seva ordre de desallotjament. A més, la fundació va demanar al jutge “unitats especialitzades” per desallotjar els okupes de manera “coercitiva” si cal.
Els okupes no creuen en un desallotjament immediat, però van explicar que si es donés aquest cas sofisticarien la seva resistència i la traslladarien a Barcelona. Un representant dels okupes va expressar la seva satisfacció perquè el projecte estigui creixen en participació social i debat públic, i va criticar la posició “esquizofrènica” de l’Ajuntament de Barcelona, “que afirma que la via del diàleg existeix i per un altre costat apel·la a la utilització de les forces especials per fer-nos fora”, va afegir. Els okupes també van assenyalar que no existeixen negociacions amb la Fundació Hospital de Sant Pau i que cap representant de l’entitat s’ha posat en contacte amb ells.