Nou Barris acomiada les seves festes majors amb focs i música

El tradicional mercat medieval i la cursa popular animen el matí

Aquest any, la Cursa Popular de Nou Barris arriba a la seva 16a edició, fet que demostra la seva consolidació com un dels esdeveniments esportius més importants que anualment tenen lloc al districte de Nou Barris. Com a edicions anteriors, la Cursa s’ha programat dintre de la Festa Major per tal de donar-li l’adequat suport i difusió i, al mateix temps, contribuir a enriquir la programació, gràcies al gran atractiu d’aquesta competició pels carrers principals del districte. Els participants correran pels bulevards de Nou Barris durant una distància de deu quilòmetres, si bé hi haurà també una cursa infantil i adaptada d’una milla. Enguany, a més, s’ha organitzat una cursa per als més petits, de 700 m. També s’oferiran altres activitats complementàries perquè hi pugui participar tothom, atletes i esportistes ocasionals de qualsevol edat.

Diumenge, 26 de maig
A partir 9:30 h.
Sortida i arribada a la plaça Major del Districte
Més informació:
Tel. 93 346 62 26 (Club d’Atletisme Nou Barris)
Tel. 93 268 01 14 (Maraton Catalunya)

www.canb.org
www.atletisme.com

Les Festes Majors 2002 de Nou Barris arriben a la seva fi aquesta nit, amb el tradicional espectacle piromusical, que tindrà lloc al Parc Central, a partir de les 22:30 h. Durant tot el dia, el pati de la Seu de Districte oferirà a més, la segona jornada del mercat medieval.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies