Ojos de Brujo omple de música fusió la nit de Nou Barris

El Pati de la Seu del Districte viatja en el temps amb el tradicional mercat medieval

Els joves i no tan joves poden gaudir aquesta nit amb l’últim dels concerts programats dins les festes majors, que acabaran demà. Ojos de Brujo portarà el seu peculiar estil a la plaça Major del Districte a partir de les 22.30h. En un principi estava previst per aquesta nit l’actuació de Dusminguet, però degut a la tràgica mort d’un dels components del grup, en un accident, Ojos de Brujo substitueix el grup d’Osona. El multitudinari grup (format per unes deu persones) ofereix un recital on rumba, ragga, dub i hip hop, es barregen amb flamenc, bulerias, tanguillos i soleás. Tot un mestissatge que prové del propi orígen dels components del grup (Cuba, Barcelona, València, Còrdova, La Trinitat, Colòmbia…). Cadascú té influències diferents i aporta el seu caire particular a la banda, de forma assembleària i sense que deixi de tenir un so comú, que es reflecteix al fins ara únic disc de Ojos de Brujo, “Vengue”.
La festa i la disbauxa estan assegurades als seus concerts on converteixen l’escenari en una mena de “tablao hippie”, sota el lema “Llegamos y la líamos”.

Ojos de Brujo
25 de maig
22.30 h.
Entrada lliure

El Mercat Medieval, una de les activitats-estrella de la Festa Major de Nou Barris, torna un any més amb la seva ambientació, que reflecteix de forma lúdica aspectes quotidians de l’època medieval a través de l’artesania i l’art popular. Al mercat es mostra com els artesans de diferents oficis realitzaven la seva tasca, amb músics que interpreten peces medievals amb instruments de l’època i diferents personatges que irrompen de forma esporàdica oferint espectacles de malabars, màgia, acrobàcia, joglaria i farses medievals, essent el mercat l’escenari natural on s’oferien els espectacles populars.

Mercat Medieval
25 i 26 de maig
Durant tot el dia
Pati de la Seu del Districte

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies