Presuntos Implicados assalten la plaça major de Nou barris

La popular banda presenta el seu darrer treball, “Gente” en una de les actuacions estrella de les Festes Majors

Els germans Sole i Juan Giménez, i Pablo Gómez, els populars Presuntos Implicados presenten aquesta nit a la Plaça Major del Districte “Gente”, el seu darrer treball amb material nou des de l’any 1997. Es tracta d’un àlbum de pop suntuós arranjat amb veus, orquestra, cordes, i tot tipus de metalls.
Un resultat brillant i eficaç amb aires brasilers, jazies, trip hop i soul que demostra la seva gran capacitat de treball i que brilla amb llum pròpia gràcies a la producció de Mike Pela, que ha treballat, entre d’altres, en la gravació dels treballs de Sade.
Presuntos Implicados, que destaca per la gran veu de Sole i els seus ritmes suaus i propers, es va formar a Yecla, Múrcia, cap a l’any 1983. Des d’aleshores, són nou els discos enregistrats i incomptables els seus èxits.

Divendres, 24 de maig
22.30 h
Plaça Major del Districte
Entrada lliure

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies