Més de 400 nens reprodueixen les obres de Gaudí amb construccions humanes

L’obra “Construïm Gaudí” és una iniciativa de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament i l’Escola de circ Rogelio Rivel

Els nens i nenes de 15 escoles de Barcelona presenten aquest dies a l’Ateneu Popular de Nou Barris tres sessions d’un espectacle de circ que du per títol “Construïm Gaudí”. Ahir al matí, els alumnes de 5è curs de primària van ser els protagonistes d’un muntatge del circ Flic Flac on l’acrobàcia, equilibri i compenetració plasmen les obres de l’arquitecte català Antoni Gaudí. Les construccions dels nens i nenes i els seus moviments simulen i reprodueixen obres com la Sagrada Família, el Parc Güell, la Pedrera o fins i tot els fanals de la Plaça Reial. D’aquesta manera els alumnes viuen Gaudí des de dins, des del seu cos i composen imatges col·lectives, formes, ondulacions i colors.
El projecte Flic Flac té quatre anys de vida, en els que ha apropat les tècniques i la màgia del circ al nens. Al llarg de les diferents edicions el nombre de nens que hi participen no ha deixat de crèixer. És una iniciativa impulsada per l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola de Circ Rogelio Rivel. La propera sessió serà dilluns vinent a les 10.30h, al teatre de l’Ateneu Popular de Nou Barris (C/ Portlligat s/n).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies