Instàntanies d’uns nens als qui han prés la infància

El Centre Cívic Via Favència mostra una exposició d’infants del carrer, explotats laboralment, o vícitmes de la guerra

En tot el món hi ha més de 100 milions d’infants que es veuen obligats a sobreviure al carrer. Altres, 150 milions de nens entre els 5 i els 14 anys, són explotats laboralment per adults poc escupolosos. I molts altres es veuen envoltats per la guerra i la destrucció, essent les seves joguines les armes i la seva desgràcia, les mines antipersona. Una exposició al Centre Cívic Via Favència vol mostrar totes aquestes situacions a través de fotografies, on no hi són presents la fantasia, la innocència i l’alegria, sinó la por, l’esgotament i el dolor. Instàntanies d’una “Infància robada”. Sota aquest títol, la Creu Roja vol conscienciar als ciutadans del Primer Món del patiment de nens i nenes del Tercer Món, especialment.
L’exposició es pot visitar gratuïtament fins al proper 12 de juny.

“La Infància Robada”
Centre Cívic Via Favència
Via Favència, 217 Edifici A
De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Dissabtes de 10 a 14 h

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies