Es crea la Plataforma en Defensa de la Vall de Sant Genís i de Can Masdeu

Les coordinadores veïnals i els moviments socials de Nou Barris, Horta i Guinardó es reuneixen avui per preservar la serra de Collserola com a espai natural

Des del moviment veïnal de Barcelona s’ha creat una Plataforma en Defensa de la Vall de Sant Genís i de la Masia de Can Masdeu que pretén combatre l’especulació i l’agressió a la serra de Collserola. Aquesta iniciativa vol donar suport també als joves que des del desembre passat van ocupar la Masia de Can Masdeu amb un projecte social i agroecològic.
Les coordinadores veïnals de Nou Barris, Horta i Guinardó, la Plataforma en defensa de Collserola i la Plataforma contra el túnel de Horta integren la nova Plataforma en Defensa de la Vall de Sant Genís i la Masia de Can Masdeu. Aquesta tarda es reuniran a les 20 h. al centre cívic Can Basté amb la intenció d’aturar l’agressió a Collserola i preservar la serra.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies