Baixada de carros a Trinitat Nova

Els concursants hauran de pilotar amb destresa el volant dels vehicles construïts per ells mateixos

Tota classe d’andròmines baixaran per les pendents dels carrers de Trinitat Nova que enguany formen part del circuït d’una de les curses més emocionants. A la baixada de carros els pilots han de demostrar la seva tècnica i domini del volant. A més, els “fittipaldis” han de construir els seus propis vehicles fent ús del seu enginy i imaginació. Aquesta original cursa s’inclou dins el programa de les festes majors de Trinitat Nova, alhora que s’emmarca dins les activitats de Barcelona Bonanit.
El Barri de Torre Baró, prendrà el relleu a Trinitat Nova, per acollir una nova edició de la competició el proper dissabte 29 de juny.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies