Tarda de Teatre amb ‘Escenes d’Oliver Twist’

Els alumnes de l’Institut Picasso representen al Teatre Zona Nord una versió de la novel·la de Dickens

La companyia de l’IES Pablo Ruíz Picasso representa aquesta tarda l’obra teatral ‘Escenes d’Oliver Twist’, una lliure adaptació basada en la novel.la de Charles Dickens i en el musical del mateix títol, amb diàlegs originals de Lluïsa Casas.
El grup teatral de l’IES Picasso ja ha fet diversos espectacles de gran format amb alumnes del centre des de 1r d’ESO fins a Batxillerat. Aquests espectacles eren musicals, coreogràfics i acrobàtics amb treball de disciplina general i expressiva. Amb la concessió d’un crèdit variable de teatre es va iniciar la trajectòria del grup.

L’obra que els joves representen avui parteix dels inicis de la novel·la. El personatge, l’Oliver, és a Londres amb la companyia de l’avar Fagin i dels seus amics lladres. A partir d’un diàleg entre el vell avar i l’infant es produeix una marxa enrera en el temps que ens situa en el dia de l’arribada d’Oliver a la ciutat i del seu passat atzarós en un hospici.

‘Escenes d’Oliver Twist’
Teatre Zona Nord
Centre Cívic Zona Nord
Avda Rasos de Peguera, 25
18 hores

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies