UGT i CCOO fan una crida a la vaga general contra la precarietat laboral

Els representants sindicals van convocar ahir als veïns de Nou Barris a caminar fins el Passeig de Gràcia per afegir-se a la manifestació

Ahir al vespre, representants de la UGT i CCOO van celebrar un acte públic a la marquesina de la Via Júlia en suport a la vaga general convocada pel proper dijous dia 20. Jose Antonio Alcaide, secretari de Política Social de la UGT de Catalunya, i Ángel Crespo, CC.OO del Barcelonès, van explicar les raons de la convocatòria de la vaga. Els sindicats denuncien la retallada de drets que suposa la reforma del govern del PP per les prestacions de l’atur. També es manifesten en contra de les intencions del govern d’abaratir, i per tant facilitar, els acomiadaments.
A l’acte, d’un caire marcadament reivindicatiu, UGT i CCOO van denunciar la desprotecció i la precarietat en la que es troben els treballadors i van apostar per un model d’ocupació estable i de qualitat. Els sindicats van convocar als veïns de Nou Barris a anar dijous tots plegats caminant fins al Passeig de Gràcia, on tindrà lloc la manifestació de vaga general. També van destacar que és molt important que al districte de Nou Barris hi hagi un Comité de Suport a la Vaga, cosa que no passa a la resta de Barcelona.
Els sindicalistes van aprofitar també l’acte per remarcar que no es poden garantir el compliment dels serveis mínims per la vaga, establerts ahir mateix en un decret llei.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies