SOMA: El cos inert com a protagonista

Ordre i caos a través del fragment i l’imatge humana.

La Sala Cava del Centre Civic Can Basté, continualla seva tasca difusora de la fotografia. A partir del dia 2 de març i fins al 2 d’abril estaran exposades les 40 fotografíes de l’obra “Soma” de l’artista José Herrero.
L’exposició té com a protagonista el cos humà, allò que representa la nostra aparença externa. L’autor parteix de la definició gairabé filosòfica de la paraula original grega, “Soma, designa originalmente al cadàver, lo que resulta del individuo cuando, abandonado por lo que en él encarnaba la vida, queda reducido a una figura inerme”. La presència del cos sense la essència de l’ànima.
Els organs dels sentits fotografiats quan presenten una patologia, són l’objecte del fotògraf perquè aquests representen el lligam amb l’exterior que de vegades fan del cos algo infranquejable. Davant d’aquest, José Herrero s’ha servit de retrats ordenats per crear una dispersió entre l’ordre de l’imatge i el caos de la fragmentació del cos humà.
L’inauguració serà el dimecres dos de març a les 20 h., i serà presentada pel mateix autor.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies