Vincles: dansa a l’Ateneu

La proposta ofereix coreografies autònomes amb el concepte comú del “vincle”

L’any 1987, Victor Rodrigo crea En Jazz Dansa, un grup format per ballarins especilaitzats principalment en la tècnica de la dansa jazz. Els seus espectacles es caracteritzen per l’ús de ritmes o músiques de jazz en tots els seus estils, essencialment el blues i combinacions de la música tradicional amb el rythm and blues.
“Vincles” destaca per diversos motius: la renovació de la temàtica, la concepció coreogràfica i l’afany de potenciar un acostament al públic en general, que sovint veu la dansa com un art llunyà i inassequible. L’espectacle és una aproximació a les diferents realitats a què està exposat l’ésser humà, entès com a esclau del cervell, el cor i el sexe. Aquesta servitud, de la qual ningú no pot escapar, es traduiex en els lligams que, per bé o per mal, establim a la nostra vida amb homes i dones, amb objectes inanimats però replets d’un potencial commovedor o amb la societat mateixa, que sovint ens obliga a emprende camins que van en contra de la nostra essència.
L’espectacle consta de diferents coreografies autònomes articulades entre elles a partir del concepte comú de vincle, que s’explora no només partir del moviment dels ballarins, sinó també d’una acurada preparació teatral. Vincles es podrà veure a l’Ateneu Popular de Nou Barris en dues funcions: avui a les 22.30h i demà a les 19h, el preu de l’entrada és de 600 ptes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies