L’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé clausura les celebracions del 40è aniversari

Un ball de gala a Can Dragó ha tancat la festa amb gran solemnitat

L’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé va tancar ahir amb un gran ball de gala les activitats que han festejat els 40 anys d’existència de l’entitat. L’edifici de la Palestra de Can Dragó va acollir la gran festa que els socis van gaudir fins a altes hores de la matinada. Les celebracions, que s’han dut a terme en els dos últims caps de setmana, han consistit en ballades de sardanes, dinars de germanor, trobades de pubilletes, una exposició de fotografies sobre la història de l’entitat i diversos concerts de música folk i tradicional.
La colla sardanista l’Ideal d’en Clavé és una de les associacions culturals més veteranes de Nou Barris i se la coneix arreu de Catalunya. L’esdeveniment més destacat que organitzen és l’Aplec de tardor, on cada any es reuneixen un gran nombre de colles. El darrer Aplec de tardor es va celebrar al Camp Nou coincidint amb el Centenari del Barça.
La imatge de la foto pertany al primer Aplec: el de 1961.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies