Nit de Concert amb La Habitación Roja i Carrots al C.C. Les Basses

El segon dia de Festa Major canvia el flamenc per la música pop

Si ahir va ser el flamenc l’estil musical que va obrir la Festa Major de Nou Barris, avui li toca el torn a un format més jove i alternatiu. El C.C. Les Basses omplirà el seu auditori aquesta nit amb la música i els ritmes de La Habitación Roja i Carrots, a partir de les 22.30 h.
La Habitación Roja està formada per 4 joves valencians apassionats de la música pop, un pop tan flexible que pot arribar a ser electrònic. La banda destaca per les seves harmonies vocals impecables i un perfecte acabat.
La formació es va crear a principis de 1995, i poc després gravaven la seva primera maqueta, ‘Play Pop’ i començaven el rodatge pels locals de València, sorprenent a públic i crítica. El seu pop es defineix com vitalista i construït aparentment amb estructures senzilles, comptant a més amb el talent compositiu de Jorge Martí.
Han participat als concerts de Radio 3, al Festival de Benicàssim i al Festival BAM de Barcelona. El seu últim treball, ‘Largometraje’, mostra l’evolució de la banda mantenint però, una frescor i elegància que els apropen al llenguatge musical de bandes actuals com Pulp o Suede.
Pel que fa a Carrots, es tracta d’un grup difícil de classificar que no deixa ningú indiferent davant la seva música. Lletres en anglès i també instrumentals amb ambients psicodèlics propers a grups com Pink Floyd, Bowie, Supergrass o Beck. Carrots ha participat darrerament en diferents recopilacions, com és el cas de la revista Buceadora (Grabaciones en el Mar), o l’homenatge a Love.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies