Còctel de músiques a Nou Barris

Flamenc, sarsuela i reggae són alguns gèneres protagonistes de la festa d’aquesta nit

La jornada de Festa Major d’avui aplega un heterogeni programa musical a diferents indrets del districte. Si el matí s’ha destinat a activitats esportives i infantils, la tarda comença amb una cantada d’havaneres amb el grup Port Vell, als carrer Cartellà- Costa i Cuixart.
Els veïns de Vallbona també podran gaudir de festa sense sortir del seu barri. El grup Escalibur protagonitza el Ball d’orquestra d’aquesta nit al carrer Oristà, davant el camp de futbol del barri. Per aquells que prefereixin la fusió de ritmes llatins, flamencs, africans i d’altres estils, tenen una cita ineludible amb la Nit mestissa que s’organitza al C.C. Les Basses: Perroflauta, Soma Raza, Reverendo Ragga i Combo Linga prometen una vetllada fascinant amb la millor varietat de músiques: salsa, reggae, flamenc, música ètnica…i més. A la mateixa hora, 22:30, la plaça Virrei Amat acull l’espectacle de sarsuela Los Gavilanes, i el pati de la Seu del Districte continua el cicle de Flamenco a Nou Barris amb la companyia d’Eva la Yerbabuena.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies