Pregó de Festa Major amb Martirio

Durant el matí, la plaça del districte concentrarà comparses i gegants

Avui a les 12 del migdia i a la plaça del Districte, la Festa Major de Nou Barris comptarà enguany amb una pregonera amb molta personalitat, la cantant Martirio. L’artista, una de les figures més autèntiques i singulars del panorama musical actual, presentarà també durant la festa els temes del seu nou disc ‘Flor de Piel’. Un treball on Martirio recrea dotze temes del repertori de cançons sudamericanes, amb influències dels seus viatges a Cuba i Argentina, on ha estat actuant al costat de Compay Segundo, Chavela Vargas, Imperio Argentina i Maria Valdés, entre d’altres. El bolero i el tango són la base principal de ‘Flor de Piel’, plasmats en algunes de les més belles cançons de compositors com Bola de Nieve, María Grever, Gardel o Vinicius de Moraes, amb aires flamencs i jazzístics. El concert de l’artista serà aquesta nit al Parc de Serra i Martí, al barri de Canyelles.
Durant el Matí de Festa Major, també hi haurà l’oportunitat de tornar a veure a la Trini i el Baró, els Gegants de Nou Barris que després de deu anys de absència tornen restaurats i plens de vida per oferir al públic els seus balls. Capgrossos, bastoners i trabucaires acompanyen aquesta comparsa d’inauguració oficial de la Festa Major de Nou Barris.
La jornada festiva es tanca al Parc Central de Nou Barris, cap a les 18:30 h. amb els Correfocs dels Diables Petits, i el de Bèsties i Diables.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies