Can Peguera reclama la utilització dels espais abandonats de l’antic col·legi Ramiro de Maeztu

El veïns, preocupats pel vandalisme en les instal·lacions buides

L’AVV de Can Peguera ha rebut les denúncies d’alguns veïns del carrer Cornudella pel vandalisme que es porta a terme darrerament a les instal·lacions del col·legi Ramiro de Maeztu. Actualment, una part de l’edifici es troba ocupada pel Centre de Dia Pi i Molist, l’Esplai Tramuntana i l’Associació Can Ensenya. La resta d’instal·lacions, inutilitzades i en estat d’abandó, ha esdevingut un espai ideal per al vandalisme.
L’accés al Ramiro de Maeztu és possible a través de les finestres i el terrat. A més, les portes i reixes han estat trencades i des de l’interior els joves es dediquen a llençar objectes de tota mena provocant destrosses materials.
L’associació de veïns ha contactat amb les entitats que fan ús de l’antic col·legi per reclamar una solució immediata per part del Districte. Consideren que cal donar una utilitat als espais restants, el més aviat possible, i evitar el perill que comporten les actuacions d’alguns joves. Creuen que és necessària la seva participació per elaborar propostes sobre l’ús les instal·lacions.
A finals de març, es van reunir amb el regidor i el gerent de Nou Barris per tractar el problema. Ja han passat més de dos mesos i els espais continuen abandonats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies