Xarxes d’Intercanvis de Nou Barris

Una manera diferent d’ensenyar, aprendre i relacionar-se

Una persona vol aprendre a nadar i a canvi ofereix els seus coneixements sobre astronomia. Aquest és un exemple del que es pot fer a les Xarxes d’Intercanvi de Coneixements. Aquestes xarxes consisteixen en un grup de persones interessades en intercanviar coneixements, sabers i experiències que es possen en contacte amb la intenció d’aprendre i ensenyar fent amics. Amb aquesta idea es pretén construïr una cadena d’ensenyament basada en el respecte, el principi de reciprocitat, igualtat, dignitat i desmonetarització. No importa l’edat, sexe, classe social, origen o religió dels participants. L’únic requisit és duur a terme allò a què s’ha compromés cadascú: intercanviar.
Existeixen diverses xarxes d’intercanvis d’aquest tipus arreu de Catalunya i també n’hi ha a Europa. Cada xarxa actua autònomament, però moltes estàn vinculades a través d’una Coordinadora, en la qual també participen les Fundacions Jaume Bofill i Ser.Gi, promotores al nostre país d’aquest projecte. En aquest espai de coordinació s’intercanvien experiències, es reflexiona sobre els respectius processos, s’ofereix informació i assessorament per la creació de noves xarxes, s’organitzen activitas de formació recíproca i es manetnen contactes amb les xarxes europees.
La Xarxa d’Intercanvis de Nou Barris té la seva seu a l’edifici Ton i Guida, al carrer Romaní nº6. El telèfon de contacte és el 93 350 10 31 (Rafa).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies