V Fira Alimentària

Aquesta edició s’incorporan estands de Navarra, Castella i Andalusia

La marquesina de la Via Júlia serà l’escenari de la Fira Alimentària que arriba aquest any a la eva cinquena edició. La Fira estarà a Nou Barris des de avui dimarts 28 fins al proper diumenge 2 de juliol. I romandrà oberta a tots aquells que vulguin visitar-la des de les 10 del mati fins a les deu de la nit.
La Fira compta des de el seus inicis amb molt éxit de públic i cada any va en augment. Aquest edició comptarà amb 180 metres quadrats d’estands que ofereixen productes del païs català i també de la resta de províncies i comunitats d’Espanya. Enguany la Fira incorpora noves parades corresponents a les comunitats de Navarra, Castella i Andalusia, i comptarà també amb actuacions folkloriques de diferents comunitats de l’estat.
La Fira ha estat organitzada conjuntament per la Federació de Comerciants de Nou Barris (C/Pablo Iglesias, 13) i pel Districte. La seva inaguració oficial serà el dia 29 a les 18.30 h a càrrec del Regidor del Districte, Manuel Pérez, i del president de l’Associació de comerciants, Esteve Canteria.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies