Obrir en diumenge no agrada als comerciants de Nou Barris

La Federació de Comerciants creu que seria perjudicial per a comerços i consumidors

Els comerciants de Nou Barris estan en desacord amb la llei de liberalització d’horaris que els suposa obrir les seves botigues en diumenge. En la seva opinió aquesta situació els farà tenir més pèrdues que no pas beneficis. La liberalització d’horaris els privaria del seu únic dia lliure.
Segons la Federació, el nou horari obligaria als botiguers a contractar un dependent pels diumenges i per compensar aquesta despesa, i amb les escases vendes que solen haver aquest dia, argumenten que es veurien obligats a apujar els preus.
D’altra banda també els preocupa la possible construcció d’un centre comercial als terrenys expropiats de Renfe-Meridiana, una qüestió que ja ve creant polèmica des de fa anys, i que sembla cada cop més una realitat, tenint en compte que ja està prevista al Pla d’Actuació Municipal de Nou Barris.
Tot i això, la Federació d’Associacions de Comerciants insisteix en què el límit de superfície que la ciutat pot dedicar a comerç ja està més que superat i que això impediria legalment el projecte. L’argument del Districte sobre l’impuls que donaria el magatzem al comerç del barri no els convenç. Segons Esteve Canteria, president de la Federació, per la situació dels terrenys Renfe-Meridiana als afores del districte, el centre comercial no atreuria gent cap al barri, sinò que faria que els veïns del barri s’allunyessin dels actuals eixos comercials, els bulevards creats per Districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies