Accident a la Ronda de Dalt

Un jove motorista va resultar ferit en xocar amb una furgoneta

Pocs minuts després de les nou del vespre d’ahir, es va produir un accident de trànsit a la Ronda de Dalt, a l’alçada de la sortida 2 (Via Júlia-Roquetes) en direcció al Nus de la Trinitat.
L’accident va passar quan un motorista, que intentava esquivar un cotxe que feia un adelantament, va topar amb el darrera d’una furgoneta. El motorista va perdre l’equilibri i va caure, ferint-se la cama. De seguida van arribar efectius de la Guàrdia Urbana, que van tallar dos carrils de la Ronda. Ambulàncies dels bombers i del 061 van atendre el ferit, que presentava en un primer exàmen un turmell trencat i un tall profund. Desprès de fer-li les primeres cures al mateix lloc de l’accident, el jove va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebró. Uns minuts més tard es van reobrir els dos carrils tallats i el trànsit es va normalitzar.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies