Problemes d’insonorització al Centre Cívic Les Basses

Les activitats musicals s’han suspès davant les queixes dels veïns

L’oferta musical del centre cívic Les Basses s’ha hagut de suspendre per un problema d’insonorització de l’edifici. Els veïns que viuen als voltants de l’equipament, al barri del Turó, estan molestos pel soroll dels concerts nocturns que s’hi organitzen. Les Basses és un espai especialitzat en les noves tecnologies de la música, que porta quasi dos anys funcionant.
Segons l’associació de veïns, gestora del centre juntament amb l’administració, l’equipament ha estat una contínua caixa de sorpreses. La seva construcció, iniciada cap a l’any 1990, va ser aturada en diferents ocasions. Durant 1993, la manca de pressupost va deixar l’edifici inacabat. Tres anys després, les obres es van aturar de nou a causa de l’escàndol financer de l’empresa constructora Movilma. La interrupció va comportar problemes de vandalisme a les instal·lacions inacabades. El centre cívic no es va inaugurar fins a començaments de l’any passat.
L’Ajuntament argumenta que l’especialització del centre no estava definida quan aquest es va construir. El gerent de Nou Barris, Joan Juver, assegura que ja s’estan buscant solucions per corregir el problema d’insonorització. Sembla que ja hi ha un projecte en marxa, quantificat en 5 milions de pessetes, per solucionar la deficiència.
Un altre problema, en vies de solució, és l’adjudicació del bar del centre, pendent des que es va inaugurar. Fins ara, les condicions imposades per l’Ajuntament havien fet impossible la concessió del negoci.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies