Roquetes negocia el seu Pla Comunitari

El Pla recolliria les principals reivindicacions de millores per al barri.

Els veïns de Roquetes han marxat de vacances amb l’esperança d’iniciar una nova etapa quan retornin. Després de la darrera mobilització veïnal, a finals de maig, sembla que el futur del barri es presenta prometedor. La plataforma d’entitats de Roquetes i l’Ajuntament estan mantenint converses per elaborar un pla comunitari que defineixi els punts bàsics per millorar el barri.
Aquest Pla Comunitari recolliria les principals reivindicacions dels veïns de Roquetes. La reforma urbanística és un dels apartats que més preocupa a l’associació de veïns dins el futur pla comunitari. S’han urbanitzat molts carrers del barri, però això també requereix solucionar el problema de l’aparcament. Pel que fa al transport públic, Roquetes se sent satisfeta amb la futura arribada del metro, tot i que és una millora a llarg termini. Molt abans, els veïns esperen gaudir de nous equipaments, com una biblioteca o un poliesportiu a l’entorn de la cruïlla de Via Favència amb Via Júlia. De moment, però, tot això està en fase d’estudi i per tant, encara hauran d’esperar.
Un altre reforma important és la que afectarà al Mercat de Montserrat. Districte i veïns estan d’acord en què cal complementar aquest espai amb una oferta d’oci i comerç al seu entorn.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies