Les gaviotes invaeixen Nou Barris

Als carrers es poden veure aquest tipus d’aus gens habituals al districte

Nou Barris és una de les zones de Barcelona on, tot i ser més lluny de la mar, sorprenentment es poden veure gran quantitat de gaviotes des de fa un temps. Aquest tipus d’au va arribar fa tan sols vint anys a la ciutat de Barcelona. Però en tot aquest temps s’ha multiplicat per deu el seu nombre i s’ha anat expandint progressivament per la zona urbana, fins a arribar a habitar llocs tan atípics per a les gaviotes com Nou Barris.
Aquestes gaviotes han anat perdent la por a les persones amb el pas del temps i en algunes ocasions s’han mostrat agressives amb la gent, fins a arribar a atacar a alguna persona. Mentrestant, els ornitòlegs de la ciutat, al igual que ha passat amb els coloms, no es posen d’acord en els mètodes adequats per aturar i gestionar aquestes poblacions de gaviotes.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies