El gran preu de tenir un pis de propietat a Nou Barris

Es dedica el 54’3% dels ingresos a la compra de la vivenda

Nou Barris és el tercer districte on hi calen més esforços per a poder comprar un pis. El preu mig per metre quadrat construït és d’unes 297.682 pessetes, el més baix de tota Barcelona. Però el fet que la renda familiar disponibles sigui també la més petita de la ciutat (a l’entorn de 1.920.000 com a terme mitjà, per any), suposa que disposar d’un pis de propietat a aquest districte sigui un camí difícil i ple de sacrificis per a moltes famílies. Concretament, seegons un estudi, més de la meitat dels diners que ingresa una família, el 54’3%, es dediquen a pagar la hipoteca del pis a Nou Barris.
Per davant de Nou Barris, s’hi situarien els districtes de Le Corts i Sarià-Sant Gervasi, on hi cal el 64’6% i 61’9% de la renda disponible, respectivament.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies