El banc de la discòrdia

Els veïns el consideren necessari per a gent amb dificultats

Un banc al Passeig de Verdum es la poma de la discòrdia entre veïns i comerciants. El banc situat just davant d’una joieria es va treure fa un parell de setmanes a petició del propietari d’aquest comerç de joies. Segons ell, des de le banc es podia arribar a controlar tot el que feia dins la botiga. Els veïns de vivendes properes a aquesta peça de mobiliari demanen aquest banc, perquè segons ells, tenen persones que caminen amb dificultats, degut a l’edat avançada, i el banc els evita creuar carrers. El banc al mes que va estar al seu lloc estava sempre ocupat.
Els veïns ja van evitar una vegada que els arrebatessin aquest banc fent una ocupació pacífica d’ell. Però el passat 31 de juliol, abans de que els veïns despertessin, i sense previ avís, personal de l’Ajuntament va treure definitivament el banc.
Els veïns continuen reclamant aquest banc per la necessitat que tenen del mateix, i pensen recollir signatures per aconssegir-lo de nou, i fins i tot amenacen amb un tall de trànsit..

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies