En companyia de rates

La plaça està plena de porqueria

Les obres de construcció d’un pàrquing a la plaça Francesc Layret de Verdum està fent sortir problemes colaterals als propis d’una edificació. Miguel Àngel AlonsoM.A. Alonso, un veï d’un inmoble colindant a la plaça ha denunciat al diari català El Periódico, l’aparició de rates a la seva casa des de que van començar les obres de reforma de la plaça.
M.A. Alonso denuncia que “ha arribat un moment en que les rates han optat per pujar els pisos i fer-nos companyia a l’hora de dinar i sopar”. L’estat de la plaça des de el començament de les obres és desastrós, tot els racons apareixen plens de brutícia i ningú no els neteja. La part alta de la plaça està plena d’excrements de gossos i de tot tipus de brossa i tampoc ningú no els neteja. L’acumulació de porqueria fa de reclam de les rates, que de vegades osen apropar-se fins els seus veïns humans.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies