Accident a la Ronda de Dalt

Una ambulància es crema

Ahir a la tarda es va registrar un accident a la Ronda de Dalt a prop de la plaça Karl Marx. Es tracta d’una ambulància que per causes encara desconegudes, es va incendiar. Segons el conductor de l’ambulància, mentre anaven conduint van sentir de sobte olor a fum. Va ser aleshores quan van sortir del vehicle i aquest es va cremar.
Els conductors van avisar de seguida als bombers.
Aquest incident va acabar sense ferits però va provocar retencions a la Ronda de Dalt durant una estona, mentre els bombers apagaven el foc, i la grua s’emportava els restos de l’ambulància que, per sort, no portava cap pacient.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies