Queixes per les places brutes

Els gossos són els principals culpables del deteriorament

Molta gent es queixa que algunes places de Barcelona tenen un aspecte gens agradable. Brutícia, gespa destrossada, mala olor… Són algunes de les principals molèsties que molts veïns troben a les places públiques. L’augment considerable del nombre de gossos i el fet que els propietaris els treguin a passejar per les places és una de les raons que ha provocat el deteriorament d’algunes d’elles. Com a conseqüència de la passivitats d’alguns amos de gossos incívics, es poden veure excrements de gossos en moltes zones, i la manca de gespa com a ressultat de l’acció dels gossos. Això fa que moltes famílies no vulguin portar els seus fills a les places, ja que a banda del seu aspecte, també influeix el fet que algunes persones portin gossos perillosos sense morrió.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies