Els veïns de Verdum pretenen manifestar-se pel banc

El banc obliga a canviar de lloc la terrassa d’un bar

Els veïns de Verdum, al barri de Porta no renuncien al seu banc, i estan disposats a manifestar-se per reclamar-lo. El banc, que era situat a prop del carrer Bunyola, va ser tret per l’Ajuntament perquè per la seva situació, enfront d’una caixa i una joieria, podia ser perillós per als clients d’aquests establiments. El propi joier va sol.licitar al Districte que se l’emportessin d’allà perquè tenia por que algun lladre vigilés el seu negoci des del banc. Un nou banc va ser col.locat uns metres més enllà, just al davant d’un bar, al que se li ha comunicat ahir que ha de moure la seva terrassa per no impedir l’accés al banc. Els veïns, però, no accepten les explicacions dels tècnics de l’Ajuntament i al.leguen que els hi cal un lloc per a sentar-se més a prop, just on era el primer banc, degut als problemes de movilitat que pateixen algunes de les persones que hi viuen en aquell bloc. Com a mesura de pressió volen demanar el permís per a fer una manifestació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies