Els comerciants del districte ens apropen al passat de Nou Barris

‘Nou Barris al cor’ reuneix més d’una cinquentena d’imatges històriques

Els comerciants del districte s’han aplegat per organitzar una interessant mostra fotogràfica que porta per títol ‘Nou Barris al cor’. L’exposició és un recull de 57 fotografies històriques de Nou Barris que el Centre Cívic Can Basté exposa durant dues setmanes. La mostra s’inaugura aquesta tarda a les 20:30 h, al centre cívic del Passeig Fabra i Puig. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Grup d’Història Can Basté i l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris. L’organització de la mostra ha estat a càrrec de la Unió de Botiguers dels carrers Doctor Pi i Molist i Pg. Verdum, i els comerciants dels carrers Alcúdia, Escultor Ordóñez, Jardins d’Alfàbia i Lorena.
Es tracta d’una oportunitat per conèixer com era el Nou Barris de fa 60 o 70 anys i descobrir com ha canviat en el temps.
A la foto, el carrer del Doctor Pi i Molist amb l’Institut Mental i el passeig Verdum al fons, als anys trenta.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies