Iván Hompanera, medalla d’or als Jocs Paralímpics de Sydney

L’atleta del CANB s’alça al pòdium amb la prova dels 800 metres llisos

Ja són 45 les medalles aconseguides pels atletes de l’equip paralímpic espanyol als Jocs de Sydney. La selecció d’esportistes paralímpics ja ocupa el segon lloc en la classificació, després d’Austràlia i davant de França i Xina. 18 medalles d’or, 15 d’argent i 12 de bronze auguren un bon resultat al final de les jornades esportives dels jocs.
De moment, el Club d’Atletisme Nou Barris ja ha aconseguit un important triomf en aquests jocs amb la medalla d’or en 800 m. llisos de l’atleta Iván Hompanera (categoria T36, paràlisi cerebral). Només resta que els altres dos atletes del CANB que hi participen, la Neus Àlvarez i en Jesús Méndez, facin pujar la selecció paralímpica espanyola al primer lloc del medaller.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies