La deixalleria ecològica de Vallbona funcionarà a partir de novembre

Dos centres més de recollida selectiva de residus s’habilitaran a Sant Andreu i Les Corts-Pedralbes

“Punts Verds” és el nom dels nous centres de recollida selectiva de residus que l’Ajuntament de Barcelona habilitarà a la ciutat, i que s’afegiran als quatre actualment en funcionament i als 24 que seran construïts en un futur. Aquests tres nous centres seran inaugurats el proper dos de novembre, gràcies a un acord entre el consistori i més de 30 entitats cíviques i veïnals per tal de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions. Els nous punts de recollida, que preveuen una inversió d’uns 384 milions de pessetes, seran habilitats als barris de Sant Andreu, Les Corts-Pedralbes i Vallbona.
La seva ubicació en zones properes a les sortides de les rondes pretén facilitar el seu accés per afavorir l’ús dels centres per part de particulars i petites indústries. Tot i que el 44,21% dels residus recollits en els centres fins el moment no pot recuperar-se com a conseqüència de la mala qualitat dels materials, el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, José Cuervo, va assegurar que “si portem fins aquí les deixalles no estalviarem esforços per reciclar”. Els ciutadans podran abocar en aquests espais els seus residus de forma gratuïta, mentre que els petits industrials es veuran obligats a pagar quan deixin grans quantitats de deixalla.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies