Les xarxes de Barcelona s’apleguen en la I Trobada de Xarxes Ciutadanes de la ciutat

La jornada se celebra demà al Centre Cívic Via Favència, a Nou Barris

Des de fa anys un grup d’associacions com BCNet, Nou Barris Net, RavalNet i Xarxa 3 treballen per desenvolupar l’anomenada Societat de la Informació que cada vegada està més present a les nostres vides quotidianes. La trobada de xarxes ciutadanes vol dinamitzar l’ús d’Internet i les noves tecnologies pels barris i districtes de Barcelona i per a tots els ciutadans i ciutadanes que encara no hi tenen accés. La jornada pretén reunir i conèixer totes les experiències de promoció en l’ús social d’Internet a Barcelona, agrupar i donar suport al moviment de xarxes ciutadanes que existeix i crear-ne de noves. A la trobada, també hi haurà lloc per a totes les experiències d’Internet a l’àmbit de l’educació, la informació, la sanitat, l’oci, el comerç, la ciència, la comunicació, la participació, el treball, la difusió cultural, la investigació, la integració social… així com pels projectes de les xarxes ciutadanes que actualment estan en funcionament.

Programa:
10:00 h. Presentació de la trobada a càrrec de Pere Alcober, regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona, i Miquel Garcia, president de Projectart-Nou Barris Net.

10:45 h. Les Xarxes Ciutadanes a Barcelona. Presentació a càrrec d’Artur Serra, president de BCNET, i exposició de les experiències de Ravalnet, Nou Barris Net, Xarxa 3 de Sants-Montjuïc i Gràcia Net.

11:30 h. Pausa pel Cafè

12:00 h. Experiències d’Ús Social d’Internet. Presentació de diverses experiències en l’àmbit de l’educació, la sanitat, el voluntariat, l’associacionisme, el treball, els joves, la gent gran, l’oci i la cultura.

13:45 h. Conclusions i cloenda de la Trobada.

Centre Cívic Via Favència
Edifici B
De 10 a 14 h
Gratuït. Cal inscriure’s abans.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies