El gerent de Nou Barris diu que continuarà el règim de tolerància per a aparcar durant la nit

Santiburcio, segon tinent d’alcalde i presidentet del districte, demana més prudència a la grua municipal, després dels fets ocurreguts a Prosperitat

Els veïns de Prosperitat estan en peu de guerra des de fa uns dies contra la que consideren una exhaustiva actuació de la grua al seu barri. Dimecres passat, la concentració de 6 grues municipals al carrer Vinyar, a partir de les 8 del vespre, va provocar la protesta de prop d’un centenar de persones d’aquest barri. El veïns van impedir que els operaris de la grua s’emportessin alguns dels cotxes que estaven mal aparcats a les voreres del carrer, i van exigir que es retiressin les multes que la Guàrdia Urbana havia posat aquella tarda.
Antonio Santiburcio, segon tinent d’alcalde de Barcelona i president del districte de Nou Barris, ha reconegut la dificultat que es troben els veïns a l’hora d’aparcar els seus vehicles en aquesta zona i ha instat a la grua municipal a actuar amb “més prudència”. D’aquesta manera se sumava a les afirmacions del gerent de Nou Barris, Joan Jubert, que ja va manifestar que creia desmesurada l’actuació de la grua a Prosperitat, una actuació, segons va explicar, sense cap informació prèvia i totalment descoordinada amb el districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies