Trinitat Nova protesta contra la paral.lització del Pla Comunitari

Els veïns fa mesos que reclamen una reunió amb les administracions

El barri de Trinitat Nova es troba un altre cop amb un pla comunitari paralitzat des de les adminitracions. Algunes comissions creades per negociar el futur del barri fa mesos que no s’activen per la manca de resposta de l’Ajuntament i la Generalitat. Tot això està provocant un retard en l’eco-barri que els veïns porten dissenyant des de fa més de 2 anys. Cansats d’aquesta situació, els veïs van decidir la setmana passada mobilitzar-se tots els divendres fins que aconsegueixin establir diàleg amb les dues administracions. Més de cent veïns de Trinitat Nova van tallar el trànsit durant aproximadament mitja hora, a la cruïlla de la Via Júlia amb Via Favència, als laterals de la Ronda de Dalt.
Els veïns reclamen l’oportunitat de participar en la transformació del seu barri. Les propostes per aquest canvi han estat elaborades a partir del treball comú entre tècnics, polítics i veïns. Però creuen que el projecte no és pot portar a terme si les administracions no mostren més responsabilitat per accelerar el procés.
Actualment, l’associació de veïns està treballant en un dels projectes per fer conèixer Trinitat Nova com el barri de l’aigua. La proposta pretén recuperar les instal·lacions que hi ha al barri i crear un centre d’interès per a la ciutat. Una iniciativa englobada també en la reforma d’un barri on existeixen més problemes a part de l’aluminosi i la construcció de noves vivendes.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies