XXV Cross Ciutat Meridiana al Complex Esportiu Municipal de Can Cuyàs

U.B.A.E. i l’Agrupació Atlètica Catalunya organitzen la competició

A partir de les 10 del matí, U.B.A.E. i l’Agrupació Atlètica Catalunya organitzen el XXV Cross Ciutat Meridiana al Complex Esportiu Municipal de Can Cuyàs i rodalies. La participació d’aquest event esportiu està reservada a atletes de l’Escola d’Atletisme de Can Dragó (Fundació AAC / UBAE ), atletes de l’ Agrupació Atlètica Catalunya, escolars de Ciutat Meridiana, i abonats del Complex Esportiu Can Cuyàs i de les instal·lacions d’Ubae. La competició té caràcter de Campionat Social i queda esclosa la participació d’atletes d’altres clubs.
A totes les proves, encara que la sortida es realitzi conjuntament, les classificacions seran per categories federatives, premiant-se als primers classificats d’acord amb les disponibilitats de l’organització, rebent el primer o primera de cada categoria el títol de Campió Social.
L’Agrupació Atlètica Catalunya va néixer el 1981 i ha anat fent-se un nom en l’atletisme català i nacional durant aquests 19 anys. El 1989 va desplaçar els seus grups d’entrenament a la nova pista creada als antics espais de la Renfe, Can Dragó, i tot i que seguia funcionant algun grup a Serrahima i a Can Cuyàs, a Ciutat Meridiana. Can Dragó es va convertir en l’autèntic centre neuràlgic de l’Agrupació. El 1991 hi va annexionar l’Associació Esportiva d’Horta-Guinardó, i des de llavors va anar augmentant el nombre d’atletes que formaven les seves files de promoció.
A la imatge, l’equip femení de l’Agrupació quan va ascendre a la Divisió d’Honor.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies