Avui se celebra el Ple del Consell del Districte

L’ordre del dia inclou les reformes del Poliesportiu Can Dragó i del Centre de Dia Pi i Molist, entre d’altres temes

Aquesta tarda, al Fòrum Nord de la Tecnologia ( c/ Albert Einstein, s/n ), té lloc un nou Consell Plenari del Districte. El Ple d’avui presenta en la seva ordre del dia una diversitat de temes entre els que destaquen:

– Restar assabentat de la declaració com a “tradicionals” de les Fires de Nadal i Reis d’enguany. La Fira de Santa Llúcia es podrà visitar de l’1 al 22 de desembre de 10 del matí a 10 de la nit, a la marquesina de la Via Júlia, entre els carrers Batllori i Joaquim Valls. La Fira de Santa Llúcia està organitzada per la Federació de Comerciants i el Districte de Nou Barris.

– Restar assabentat dels preus públics del Districte de Nou Barris per a l’any 2001 aprobats per la Comissió de Govern del Districte en sessió 21-11-2000

. Pressupostos municipals per a l’any 2001

. Conveni per a la Dinamització del Comerç Urbà de Nou Barris. Aquest conveni va ser signat el passat dia 2 de novembre entre els presidents dels boulevards de Nou Barris, la Federació de Comerciants, l’Ajuntament i la Generalitat. Els plans de dinamització són instruments creats amb l’objectiu de potenciar el comerç urbà i revitalitzar els espais comercials a cel obert. L’acord signat consisteix en l’el·laboració d’un estudi sobre oferta, demanda i urbanisme comercial de la zona de Nou Barris que haurà d’incrementar la competitivitat de les empreses comercials de la zona i aprofundir en la cohesió del col.lectiu de comerciants.

. Reforma i ampliació del Centre de Dia Doctor Pi i Molist. El Centre de Dia ha aconseguit els permisos necessaris per ampliar els seus serveis amb una residència a la planta superior de l’edifici que actualment ocupa el Centre. Per altra banda restava pendent concretar la durada de la cessió de l’edifici, en el moment de renovar-ne el contracte. Altre tema relacional amb el Centre de Dia Pi i Molist era la proposta, recolzada pels veïns de Can Peguera, de fer un ús (obert a pacients i veïns) de les instal·lacions encara en desús de l’antic col·legi Ramiro de Maeztu.

. Reforma i ampliació de l’equipament esportiu de Can Dragó. Aquest poliesportiu està pendent d’una reforma per adaptar-se a les necessitats del perfil dels seus usuaris. Actualment el complex esportiu està gestionat per UBAE, que ha anunciat la seva renúncia. Amb aquesta renúncia, serà possible obrir un concurs per atorgar la gestió a un grup que es comprometi a fer les reformes necessàries del poliesportiu i amortitzar-les.En el Ple d’avui s’explicaran les condicions exigides als candidats del concurs. UBAE, tot i renunciar a l’any i mig que li quedava de gestió, es presentarà també al concurs amb una proposta de projecte.

– Restar assabentat dels contractes aprovats per la Gerència

– Restar assabentat de la proposta de Medalles d’Honor 2000 pel Districte de Nou Barris

– Ateneu Popular de Nou Barris.

Com sempre, la primera convoctòria està fixada per a les 19:30 h. I la segona per a les 20h.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies