Demà es lliuren els premis del I Concurs de Teatre Emergent de Nou Barris

Els participants, grups amateurs, han representat les seves obres durant el mes de novembre

El Centre Cívic Torre Llobeta i el Centre Cívic Zona Nord, dos equipaments de Nou Barris que dins de la seva programació d’activitats aposten especialment pel suport a la creació en les arts escèniques, han organitzat el I Concurs de Teatre Emergent de Nou Barris.
El concurs pretén impulsar i facilitar la creació de grups amateurs de teatre, i ser una via de llançament per als nous talents. Durant tot el mes de novembre, el Centre Cívic Torre Llobeta i el de Zona Nord han acollit les representacions dels participants.
Es tracta d’un concurs on el mateix públic és el jurat que decideix l’obra guanyadora, mitjançant l’ompliment d’unes butlletes on els espectadors valoren l’espectacle. El grup guanyador del primer premi actuarà a la sala Artenbrut els dies 5 i 6 del pròxim mes de febrer.
El lliurament dels premis i l’acte de cloenda del concurs tindran lloc demà a les 21 h. al Centre Cívic Zona Nord, amb la presència dels finalistes participants en el concurs.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies