L’ONG Metges Solidaris prepara el IV Comboi Humanitari

Avui es podrà veure un dels camions a la Plaça Virrei Amat

Per quart any consecutiu, Metges Solidaris, l’ONG amb seu a Nou Barris, organitza un comboi humanitari per portar material sanitari i medicaments als diferents països africans que travessa la competició esportiva del rally Dakar.
A partir de les deu d’aquest matí un dels camions que formarà part del comboi es podrà veure a la Plaça Virrei Amat. Els metges solidaris volen presentar el projecte d’aquest any amb la intenció d’apropar als veïns de Nou Barris a la iniciativa, per tal d’aconseguir la seva col.laboració.
L’expedició arrencarà a principis d’any, de forma paral.lela al rally Dakar. El comboi seguirà també el mateix recorregut que la competició, portant la cooperació i la solidaritat als centres sanitaris dels països que travessa.
L’any passat van sortir de Barcelona set camions i dues ambulàncies amb un total de 70 tones de medicaments i material humanitari.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies