Els veïns de Prosperitat volen que la Plaça Àngel Pestanya sigui funcional

L’associació de veïns ha refusat el primer projecte de remodelació perquè es basava en el disseny

Després de la construcció d’un pàrking subterrani el 1999, encara no hi ha acord sobre el disseny definitiu de la nova Plaça Àngel Pestanya. Durant la primera reunió amb els arquitectes i el gerent del Districte, l’Associació de Veïns no va veure amb bons ulls el nou projecte que se’ls va proposar, ja que es basava essencialment en el disseny. Al projecte desapareixia l’estanc de la plaça i els jocs infantils es veien limitats a la mínima expressió, segons els veïns. Aquests coincideixen en que volen un disseny més funcional, que permeti fer les activitats lúdiques i esportives d’anys passats, com per exemple el ja clàssic Prospebeach, que converteix la plaça en una platja artificial.
Una altra demanda dels veïns de la zona és que es prenguin mesures per tal que els gossos no entrin a les àrees destinades pels jocs infantils.
El disseny ha de quedar perfilat abans de juny, ja que a partir d’aquest mes, el projecte s’adjudicarà a les empreses constructores.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies